Hem Ljuva Hem

Heeej, nu sitter jag i bilen påväg hem, det ska bli skönt att komma hem igen. mår fortfarande lite dåligt, vet inte om det är bilen nu men ja jag mår inte allt för bra iaf men det blir bättre tills imorn :) Idag har jag nästan bara städat stugan och checkat tv:n lite granna. Imorn blir det till att åka ner till stan med Medlinn och flera på Fallens :D åh vad roligt vi kommer få det :D "För vi ska ooa hela natten ooa hela dan ooa hela natten skrämma slag på halva stan " ;) 
Ska nog åka till köpcenret en stund imorn också, mycket rea nu ju ;)

hugs* 

Kvällens citat

Citat av 'J.D' Scrubs

"Sticks and stones may break my bones, but words will hurt forever."
 

Projekt Runaway



Ikväll är det Projekt Runaway och det ska jag såklart titta på, skitbra är det ju :D någon mer som ska titta på det ? :)

Sveriges Största Vattenfall

Hejs idag har vi vandrat till Sveriges största vattenfall. Det var lite jobbigt när det gick uppför men det gick allt. När man väl kom fram så  var det jättefint verkligen. Jag gick fram så lågnt man kunde till vattenfallet och det skvätte ju inte lite så man var ju lite blöt sen men det var det värt, bra kort blev det iaf :) När vi skulle åka hem dom tio milen igen så var jag skithungerig så vi stannade sedan på en pizzeria när vi var i sälens by. Det var gott kan jag säga ;)
Nu har jag skickat in svar till gymnasiet så nu kan jag inte ändra mig fast det kommer jag nog inte göra heller ;)
Jag och pappa är typ lite smått sjuka så det är lite jobbigt, typ kokar och mår illa men men hoppas jag blir frisk tills imorn, vill inte sitte i en bil i fyra timmar och må illa. Får äta lite alvedon så kanske det går över. Jag får ju heller inte vara dålig på fredag när det är fallens dagar ;)

Pusshejs*


Girls Just Want To Have Fun

I come home in the morning light
My mother says, "When you gonna live your life right?"
Oh, momma dear
We're not the fortunate ones
And girls
They wanna have fu-un.
Oh, girls
Just wanna have fun.

The phone rings in the middle of the night
My father yells, "Whatchu gonna do with your life?"
Oh, daddy dear
You know you're still number one
But girls, they wanna have fu-un
Oh girls, just wanna have
That's all they really want.......  some fun...

When the working day is done
Oh girls
They wanna have fu-un
Oh girls
Just wanna have

Girls,
They want,
Wanna have fun.
Oh girls,
Wanna have

Some boys take a beautiful girl,
And hide her away from the rest of the world.
I wanna be the one to walk in the sun.
Oh girls,
They wanna have fu-un.
Oh girls,
Just wanna have
That's all they really want.....
Is some fun....

When the working day is done,
Oh girls,
They wanna have fu-un.
Oh girls,
Just wanna have....

Girls,
They want,
Wanna have fun.
Girls,
Wanna have.

They just wanna,
They just wanna.....
They just wanna,
They just wanna.....
(Girls just wanna have fun...)
Oh...

Girls just wanna have fu-un...
They just wanna,
They just wanna....
They just wanna,
They just wanna....

They just wanna...
(They just wanna have fun...)
Girls just wanna have fu-un...

When the workin',
When the working day is done.
Oh, when the working day is done,
Oh, girls...
Girls,
Just wanna have fu-un...

They just wanna,
They just wanna....
They just wanna,
They just wanna have fun...

Girls just wanna have fu-un..
They just wanna,
They just wanna....
They just wanna,
They just wanna....
(Have fun..)

When the workin',
When the working day is done.
Oh,when the working day is done,
Oh,girls,
Girls just wanna have fu-un.

They just wanna,
They just wanna...

Grillning

Hejs, som jag nämde i morses så skulle vi upp till toppstugan. Vi åkte sittliften upp och gick lite längre bort till en grillstuga där man fick gå förbi massvis med högt gräs och våt mark så mina skor var ju lite blöta om man säger så. När vi väl kom fram så blev det till att ta fram grillen och när vi sedan skulle börja grilla så började det regna! Det var tur att vi hade tak men vi kunde ju inte gtilla under taket men det gick väll hyfsat bra ändå. Sen gick vi tillbaks blöta i regnet till sittliften och åkte ner igen. Imorn blir det till att åka till sveriges längsta vattenfall någonstans här i närheten, det blir lite utflykter när man är iväg med familjen, men jag skriver imorn om hur det var och jag lovar er det kommer bli jobbigt eftersom vi ska vandra typ en bit också, jobbigt as hell ;)

See ya *

Daydresses

Daydresses by Asos.com


                                                                                   

En Tisdag i Sälen

Hejs allaihopa igår blev det ju gokart och jag kom trea av sju personer wihoo ;) Idag blir det till att åka in till sälen, vi han n aldrig det igår eftersom vi hade fullt upp med målning och gokart m.m. Sen blir det liften upp till toppstugan och grilla korv ;) jag måste vara sjuk idag eller något för jag vaknade klockan sju alldeles klarvaken och var tvungen att gå upp men alla andra sov ju såklart så jag fick typ smyga upp och det är ju väldigt lätt när man sover på en övervåningssäng  med ingen stege haha men jag lyckades iallafall att ta mig ner tyst ;)  nu ska vi åka pusshejs *

Tävling hos Fredrik =)



Var med och tävla om goldwell produkter på frisörbloggen fredrikfredrik.webblogg.se. Det ända du behöver göra är att skriva ditt namn, ålder och vart du bor så är du med och tävlar :)

Glamorous



åh snälla ge mig deras hår, så himla fint :D  LoveitLoveitLoveit <3

Måndag

Hejsan, dag två i sälen och jag har målat stugan idag för nu har vi skrapat färdigt. Men det är lite jobbigt med alla dessa myggen som vimmlar runt hela tiden så det känns som om jag är uppbiten även fast jag har massvis med myggolja på mig. Senare ska vi åka gokart och det blir ju förstås kul att få göra någonting annat här uppe än att sitta stugan eller måla. Vi ska nog in en stund till sälens by sen också för att gå i affärer och det gillar vi ju haha ;)

Hugs *

DC Shoes



Söta skor från DC shoes =)

Söndag

Hejsan, idag är det en dag i sälen med massor av mygg. Det går knappt att gå utanför dörren förräns dom omringar en, jobbigt. Idag ska vi väll ändå försöka skrapa bort lite färg från stugan men inte måla idag tror jag för det regnar emellanåt. Vi har inget vatten i stugan för det är något fel och det är lite jobbigt faktiskt när man inte kan tvätta sig eller så, men som tur är har vi ett par kompisar i en annan stuga lite längre bort som har vatten så vi får låna därifrån :) 
 men ska gå nu ha  det så bra =)

Sälen

Hejsan ;) nu är jag i sälen kom för typ en timma sedan. Det är lite kallt här uppe men det blir nog förhoppningsvis varmare i morgon om det blir någon sol. Usch det var en lång bilresa fast jag borde vara van nu egentligen men men det är ändå jobbigt att sitta i fyra timmar :P fast jag sov lite granna och då går det ju lite snabbare iaf. I morgon ska vi måla stugan haha jag har verkligen scills på att måla haha ;) Nu ska jag gå och sussa :) sov så gott allihopa :)

Sminktips

Ett litet sminktips för trötta dagar. Ta fram en pensel och en ljus ögonskugga. Sätt lite ljus ögonskugga under ögonbrynen och under nedersta fransraden och du får snabbt och enkelt ett par pigga och fräsha ögon och för att få dom ännu mer uppiggande så tar du en vit kajal och ditt öga förstoras då samtidigt och du får en fräsh look =)
 
Hugs*

Underbara Torsdag

Hejsan :) idag är det ännu en dag med sol och jag tänkte därför spendera dagen ute på kusten vilket kommer bli underbart för där kan jag lägga mig och sola och ta ett dopp i havet =) På lördag åker jag och min familj upp till sälen, ja vet visst låter det sorgligt att åka upp dit nu på sommaren? men vi har stuga där uppe så vi brukar åka dit upp en gång på sommaren och åka lite gokart m.m ;)
Vad ska alla bloggläsare göra en sådan här solig dag ? =)

hugs n´ kisses


Sommar?



Hejsan allihopa :)
idag är det ännu en dag i mitt liv och solen är framme :D det gillar jag ju såklart så nu tänkte jag ta mig en tur ut i det blå och ta ett dopp kanske, det beror på hur varmt det är i vattnet men jag är faktiskt ingen badkruka eller jo ibland kan jag faktiskt vara det haha xD men nu drar jag mig utåt hejsvejs :)

Tisdag :)

Hejsan :) igår blev det stan med meddi, felicia och camilla, fun fun :) vi fikade på strandgatans cafe och gick runt och kollade lite granna ;)  Sen på kvällen blev det film med meddi, camilla, burr och ask :) Filmen var två timmar och det var verkligen ingen bra film om man säger så haha men det fick gå iallafall även fast det var en skräckfilm ;) Det är jag och du meddi som inte gillar skräckfilmer speciellt inte när det står att dom är verklighetsbaserade :S men men
Idag har jag mest slöat  och checkat tv:n, inte så kul kanske men någon dag i veckan måste chilla lite ;)
Förra veckan fick jag reda på att jag kom in på det gymnasiumet jag ville :D Jag hoppas verkligen att jag har valt rätt nu men jag tror faktiskt inte att jag kommer ångra mig :)

Hugs n´ kisses 


                                                                                                                          

Onsdag

Hejsan idag är jag väldigt pigg måste jag säga, jag vaknade klockan sex och var jättepigg och kunde verkligen inte somna om :O det är verkligen inte likt mig haha ;) men snart ska jag ner till stan med medlinn för vi ska väll typ gå lite på marknaden och träffa angeli sen ska burr och askou tvätta min moppe så då ska vi åka till dom och sen blir det övningskörkurs tre timmar "JIPPIE" eller inte haha men det blir ju roligt att få köra sen iaf ;)
ha en bra solig dag puss och kram :) *

RSS 2.0