Hetaste tightsen just nu!



Ja dom hetaste tightsen just nu är dessa två som man ser var och varannan person gå runt i lite här och där. Själv har jag ett par jeansleggins (dock inte dom på bilden) som jag köpte på Gina tricot. Jag gillar dom för att det ser så extremt verkligt ut om man inte tänker på det. De blanka legginsen är ju också snygga men jag tror jag nöjer mig med jeanslegginsen än så länge så får vi se.
Ska man ut på fest eller något finare tycker jag att det är snyggt om man har de blanka legginsen med en partytopp eller tunika till, medan jeanslegginsen är fina till vardags med en tunika eller långt linne till. Man kan ju även ha jeanslegginsen till fest också för dom är ju fina till det med men jag tycker ändå att de blanka är snäppet lite mer festligare.
Nu föreslog jag ju också med tunika till för det är vad jag tycker är finast och som jag känner mig mer bekväm i till tights, men det finns ju även dom som gillar att bara ha leggins och en t-shirt och jag dömer ingen för det för var och en får klä sig hur man vill bara man känner sig bekväm idet. *

Kommentarer
Postat av: Angelica

oh leggins de är skönt, hopas det aldrig går ur ;)

2009-01-14 @ 21:13:10
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: A

verkligen, jag ska nog satsa på ett i "jeans"

2009-01-15 @ 20:41:12
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Karin svarar

Visst är den! :)



Fin blogg du har!

2009-01-15 @ 20:55:41
URL: http://jointhenation.blogg.se/
Postat av: J

hahahaha! kul att jag faktiskt inte hade kollat xD men det är snyggt! :D

2009-01-16 @ 15:19:34
URL: http://jessljungberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0