Dagens..

Dagens:
Färg:
Marinblå
Klädsel: Jeans och en grå T-shirt
Frisyr: Uppsatt i en bulle
Accessoar: Vitt pärlhalsband

Mat: Varma mackor
Dryck: Vatten  
Snacks: Mörk choklad  

Känsla: Äntligen lite sol :)  
Humör: Glad
Att göra: Städat huset och skriva blogg :)

Musik: The voice of hip hop and Rn´B
TV: X-effect
Internet: Blogga
Telefonsamtal: Ett samtal till mamma  

Inspiration: Sommaren  
Drömmer om: en varm sommar
Längtar till: Fallens dagar

*

Kärlek är som vinden, man ser den inte men man känner den.


Sommarens Att-Göra-Lista

Smmarens Att-Göra-Lista:

[x] Åka till kusten med kompisar
[x] Åka till Liseberg
[ ] Åka till Skara sommarland
[ ] Gå på Fallens dagar
[ ] Gå på konsär
[ ] Åka båt
[ ] Åka vattenskidor
[ ] Åka tub
[ ] Myskväll med tjejorna
[ ] Åka till Falkenberg
[ ] Åka till Smögen
[/] Festa festa festa ;)
[/] Sola och bada i massor


Som ni ser har jag lite kvar att göra på sommarlovet ;)


FREDAG

Hejsan allihopa igår blev det ju liseberg med meddi :D det var extremt roligt och vi blev blöta väldigt mycket kan jag ju bara säga fast meddi blev mest blöt och det kan ju ha varit för att hon fick sitta längst fram i flummride hela tiden haha ;) Väldigt mycket skratt blev det också haha jag tror att alla på bussen hem var rätt glada när vi gick av haha vi skratta hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden i en timma haha xD Tack meddi för en rolig dag på liseberg :D <3

Idag har jag varit allmänt slö efter en lång dag igår men felicia piggade upp mig lite när hon ville ut och gå och då blev jag lite piggare fast jag känner mig väldigt yr, kanske beror det på det här vädret för det känns som om det kommer börja åska snart och det är inte kul menmen snart ska jag äta pizza, hawaii med kebabsås ;) och sen ska vi dra ut till kusten över helgen så då hör ni nog inte av mig den här helgen men jag kommer tillbaks på måndag :) Pusshejs *

Jordgubbar

BTW mitt dagens vill ha är jordgubbar och det blev det också :) här får ni en smaskig bild att läskas av ;)


Liseberg!



Ja nu är det bestämt det blir Liseberg :D:D från början var vi ett helt gäng som skulle åka men nu blir det bara jag och M som åker och det går lika bra det med :D ska bli så kul men tåg blir det inte utan vi får ta bussen eftersom dom har stängt ner tågen i åtta veckor :/ men det blir nog bra det med :)
Idag blev det kebabtallrik till lunch kunde inte hitta något här hemma så då åkte jag och pappa iväg och käkade kebabtallrik mums :)
ha det så bra och i morgon kommer ni nog inte höra av mig eftersom jag är borta över hela dagen ;)

hugs *


Onsdag

hejsan idag är jag riktigt slö gick inte upp förrän tolv typ haha hel dan förstörd typ :P men idag regnar det ju inte iaf fast det gjorde det inte igår heller mendet blåser jätte mycket. nyss har jag smsat med M om att vi kanske ska till liseberg i morrn och det blir ju förstås kul :D nu ska jag nog gå och försöka hitta något att äta om de t finns något det är alltif lika svårt att komma på vad man ska äta nät man är hemma så här själv på dagarna men får la försöka leta :P

hugs *

Shopping

hejs, har varit och shoppat och det finns så mycket man vill ha men man har ju tyvärr inte råd med allt ;) men jag köpte mig ett par jeans och ett linne ifrån gina tricot och ett par örhängen. Det är ju så mycket rea numockså men det finns typ inget fint som man vill ha, man hittar bara sånt som inte är rea på för det är ju fräschare också på något sätt. jag ska försöka att inte shoppa allt för mycket nu i sommar eftersom jag inte får något barnbidrag längre :/  men näst sommar blir det iallafall jobb har jag bestämt mig för ;) det gäller liksom att njuta nu av sista riktiga sommaren.

Hugs *

Söta Kändisbarn

Här ser ni några av många söta kändisbarn och jag har valt tre stycken som jag tycker är väldigt söta, Harlow Winter Kate Madden, Kingston James Mc Gregor och Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.




Nicole Richie ich Joel Madden födde dottern Harlow Winter Kate Madden i januari och hon är ju bara så söt vem tycker ni hon är mest lik ? jag tycker att hon liknar Joel mest i själva ansiktsuttycket och allt, men en så bedårande unge :)



En annan liten pingla är ju Gwen Stefani och Gavin Rosedales son Kingston James Mc Gregor som är bara så sööt och är båda sin föräldrar upp idan :) Gwen Stafani har så cool stil och klär sin lilla son med hennes designade coola kläder också och det gör ju honom ännu lite sötare ;)



En till bedårande unge är ju såklart Angelina Jolie och Brad Pitts dotter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Hon är väldigt söt och hon liknar båda sina föräldrar, den plutiga munnen har hon ju såklart från Angelina och alla ni som trodde att Angelina hade sillikonläppar så ser ni nu här att hon inte har det för då hade inte lilla Shiloh fått dom här söta munnen :) men i resten av ansiktet r hon väldigt lik Brad :)

Av dessa tre små pluttar är det svårt att välja vem som är sötast men om jag skulle vara tvungen att välja någon skulle jag nog välja Kingston för han är verkligen sockersöt.
Vem skulle ni välja? och vem är mest lik vem av sina föräldrar tycker du ?

hugs *


Tandläkaren

Hejs, idag har jag varit hos tandläkaren och jag hade så fina tänder och inga hål så jag hade knapt behöva komma dit men man måste ju på lite undersökningar ibland men nu behöver jag inte komma dit föräns om ett och ett halvt år :) Det känns bra att veta att man har så fina tänder. Det värsta idag var ju att jag var tvungen att gå upp halv åtta som jag aldrig hade gjort annars, men nu har man ju hela dagen på sig att hitta på någt och jag är faktiskt inte något trött alls med tanke på att somnade vid två inatt. Idag ska jag no ta mig en tur ner till stan och shoppa lite granna, det är ju lite rea nu och då får man allt åka och kolla lite ;)

hugs *

Sötnosar


Smulan                                                    Lisa                                                                                          

Mina två sötnosar :)

SAKNAR!



Idag är verkligen en saknardag efter Kreta, kanske för att det var en månad sen vi åkte nu också vädret. Regnat öser på och man blir så trött.

Hugs n´ kisses

Tillbakablick

Lite tillbakablickar ifrån Kreta :)

längtar tillbaks jättemycket nu, det är ju inte direkt något fint väder här och om det ska fortsätta såhär vet jag inte vad jag gör.






härliga bilder eller vad tycker ni? :)

hugs n´ kisses


Midsommar

Hejsan, jag vet jag sa att jag skulle börja skriva oftare men det har blivit lite svårt att hålla det när man inte har någon dator och är ute på kusten. Hela förra veckan var jag då ute på kusten, tre dagar med mmin vän medlinn :) det var mycket roligt och jag tycker att vi får göra om det någon gång men då får vi hoppas på lite bättre väder, men vi hade kul ändå ;) det är som man brukar säga, man får göra det bästa av situationen ;) Sen var det ju midsommar och den firade jag på kusten med vänner och familj, lyckad blev den iaf :) ville egentligen bada i helgen men det var lite för kallt för det också blåste det ju rätt så mycket annars hade det varit jättefint väder ju men det är väll så, på midsommar är det aldrig fint väder antingen regnar det eller så blåser det jätte mycket och det är ju lite tråkigt. Hoppas ni andra hade en bra midsommar :)
men nu ska jag gå och sussa god natt och sov så gott :)

Student!

Hejsan, idag blir det till att gå på några studenter. Jag tycker synd om alla studenter som får gå ut i regnet för här regnar det ju inte lite om man säger så. Ännu värre är ju att det är fredagen den 13:de om man nu tror på sånt. Men det är alltid lika kul att gå på student och se när dom går runt och bär på alla saker runt halsen och en dag är det jag själv som får stå där ;) 
 
Hugs `n Kisses

Love it !



hejs, på bilden ser ni Elin Lanto som är modell för den här härliga grekiska gudinna looken på Sofies mode. Mest av allt på den här looken gillar jag frisyren som Elin Lanto passar perfekt i. Om ni också gillar stilen kolla då in länken här ovanför och få tipsen till en äkta grekisk gudinna look. Jag skulle gärna ha mitt hår som på bilden men mitt hår är inte riktigt sådär men man ska inte gämnföra sig med modeller utan man får helt enkelt nöja sig med det man har och försöka sig på den här frisyren i alla fall och jag lovar er att det går om man har mellanlångt hår också. Vissa grekiska kläder skulle jag kunna bära men kanske inte riktigt allt. Men ett frisyrtips fick ni här iallafall och sen får ni ju gärna ta del av hela looken också :) 


Kramisar

Sommarlov!

Hejhej, förlåt att jag inte skrivit på ett tag men min dator har sorgligt nog blivit smittad av virus men den är inte helt död än men jag håller på att fixa den. I helgen var jag ute på kusten efter att jag hade varit på syslings student. Det blev mycke cykling för min del i alla fall, det behövde jag nig i och försej för jag vet hur längesen det var sedan jag cyklade sist haha ;)
Igår gick jag ur nian väldigt skönt men visst var det väll lite sorgligt att lämna alla men ändå skönt att börja på något nytt till hösten :) efter våran tre-rätters middag blev det efterfest med alla nior och det var ju kul förståss :) Så nu har man då alltså sommarlov och idag har det varit en sån där riktig slappdag haha jag sov tills klockan var halv tolv (woops) men som sagt det är ju sommarlov :)
Ikväll blir det nog filmkväll med tjejorna, myyys :)

kramisar

Tisdag =)

Hejs, Måndag och tisdag har bestått av sol och bad, mycket härligt =) igår var jag på utebadet med girlsen och idag badade vi hemma hos mig i min pool men det var lite kallare idag men det fick gå ;)
Chill i skolan just nu ingen idé att gå till skolan ens för vi gör inget förutom när jag tjejorna dansar till avslutningsshowen. Det ska verkligen bli skönt att bli av med skolan nu kommer inte sakna skolan ett dugg ska bli mycket roligare att börja gymnasiet =)
Imorrn blir det grillning med skolan typ sista gemensamma kvällen ;)

men nu ska jag göra min hemkunskapsläxa så att jag kanske höjer mig vem vet ;)  Kramisar =)

RSS 2.0