Lördag kväll =)

Hejsan, lördag idag och jag och min älskade vän medlinn har varit på cruisingen idag och fotat alla raggarbilar och suttit på bryggan med en iste i värmen :) mums :)  Sen åkte vi hem till mig och åt grillat :D fick en överaskning från min bror, han hade satt upp min pool :D:D så ja och medlinn ska ta premiärdoppet i poolen i morrn ;) älsakr värmen här i sverige man ska ju absolut inte klaga iallafall ;)

Nu ska jag och meddi hitta på något kul så ni får ha en trevlig lördagskväll kramisar :)

Accessoarer

Lite inspiration ifrån http://www.chique.se/.

image28

Gulligt pärlarmband med en körsbärsberlock för 149 kr

image29

lite ovanliga ovala guldfärgade örhängen med kristallboll för 139 kr

Hemma i Sverige!

Hejsan, nu var man hemma i Sverige igen nu då =) hade gärant stannat kvar på kreta men man blir ju lite extra glad när man kommer hem också är det varmt här med, inte lika varmt som på kreta men ändå ;D Det var så härligt på kreta men det var härligt att komma tillbaks också, till alla vänner och sånt :D 
Kom då hem klockan sex i morses och gick därför inte skolan men sen kom jag på att vi skulle grilla med hemskunskapen så då gick jag upp vid tolv och åkte till skolan iaf men när jag kom dit så var det ingen grillning så vi fick en glass istället också slutade vi, hade inte behövt åka till skolan då ju. Men men det var roligt ändå för sen åkte jag med meddi och felicia till stan och hjälpte felicia att hitta avslutningskläder, det blev riktigt bra :D Sen tog vi en iste på espresso house alltid lika gott :D 

Nu är det bara elva dagar kvar sen slutar jag skolan och då är det äntligen sommarlov :D:D 

Äntligen fick jag träffa Medlinn efter tre veckor :D:D <3<3

Ha det bäst Kramisar  

Kreta

hejsan, jag sitter nu pa kreta, ni far ursakta skriften men det inns inte alla bokstaver pa detta tangentbordet. Tillbaka till amnet :) idag har jag mest solat och badat och nu lite senare ska vi ut och kaka lite god mat, jag kan saga att vi har valdigt nara till resturanger och lite affarer, direkt utanfor :D men i morrn ska vi aka in till chania town och dar ar det ju lite mer och storre :) men ni far ha det sa bra dar hemma for nu ska jag ut i varmen, har annu inte kollat hur manga grader det ar men det lar jag fa snart :) kanske skriver nagon mer gang i veckan nar jag far tid tills dess ha det underbart :D
Kramisar

Saknar dig

Min underbara vän Medlinn får gärna ta och komma hem nu även fast jag vet att hon inte kommer hem förräns på fredag och då har jag redan åkt :( saknar dig jätte mycket vännen min :) <3<3<3

image27

Systemkamera

Idag köpte min familj en systemkamera Eos 450D =) Den verkar vara väldigt bra och jag kängtar efter att få testa den men just nu laddar den fortfarande ;) kameran kommer att bli perfekt till kreta på torsdag och jag ska fota massvis :D

image23

Kramisar

Namnsdag: Caroline

Hej igen!
Idag är det min namnsdag eller aa egentligen inte mendet har varit det sen två år tillbaks när dom bytte ut Caroline mot Carola, hon kunde väll tagit någon annans dag istället för min?  men det är nästan som jag har namnsdag iallafall eftersom att jag har haft det så länge =) Fick ett litet kort av mamma som ser ut så här:



image22

Avslutningsfoto

Imorgon har vi avslutningsfoto och det ska bli väldigt kul. jag får hoppas att det blir bra, ska klä ut mig till raggar brud ;) våran klass kommer nog få ett bra kort med tanke på hur bra saker dom andra kommit på :) Det kommer att bli allt från pirater,millitärer,änglar och bandyproffs :)  läggar ut en bild i morrn så får ni se hur det har gått =) 
 
Ha det bra kramisar

Fynd!

Hejsan, var på stan idag och fyndade! :D köpte nämligen den här Venus Breeze för 159 kr, innan kostade den 380 kr. Testade den förut och den är väldigt bra måste jag säga. Benen blir verkligen lättrakade och lena pågrund av gelen som sitter på rakhyveln. Om ni känner att ni aldrig hittar någon bra så tycker jag att ni ska testa den här för den är iallafall enligt mig mycket bra =)

Kramisar

image21

Sol och värme

Nu är det endast tre dagar kvar till sol och värme. Det ska bli så härligt med sol och få komma ifrån sverige för ett tag. Vad har hänt med vädret här egentligen? nyss var det soligt och jättefint väder, men så helt plötsligt har allt vänt och blivit kallt och mulet, inte så roligt för jag älsakr sol :D.

Kreta:

image18
image19
image20


Min Helg

Hejsan allesammans =)
I helgen ha det varit fullt upp måste jag säga. Först igår åkte jag med min kära vän till överby och shoppade. JAg köpte mig en bikini och ett par solglasögon till resan =) När jag kom hem var det bara att sätta igång att städa eftersom jag rev ut mina två garderober häromdan för att jag ska sortera det som är för litet också vidare. Det gick väll sådär får jag nog säga, men jag kom ju iallafall en liten bit =)  Sen kom Marie hit och vi gottade oss med chips och sodastreemat vatten.  en rolig dag enligt mig :)
Idag- söndag är jag väldigt seg, gick upp halv tolv och det känns väll inte sådär jättebra när jag har en del att göra men men det ska nog hinnas med ändå. Klockan två ska jag väg och dansa i två timmar och det blir förståss kul också är det ju sista gången. Så nu ska jag städa lite till innan jag åker iväg.
 
Kramisar :)

Temavecka: Fredag - Metall



image15
image16
image17

Hejsan, jaha då var den här temaveckan slut för den här gången och jag har haft roligt och jag hoppas att ni har gillat mina tolkningar av de fem elementena =) Måste tacka Karin "Ellasinspiration.blogg.se" för en bra temavecka och jättefina tolkningar. Alla tre bilder kommer från mitt hem och allra mest gillar jag den andra bilden eftersom den är något utöver det vanliga och jag tycker att dom är lite roliga prydnader.

Åh jag måste säga att jag är glad nu för jag har äntligen hittat en avslutningsklänning till skolavslutningen. Längtar jätte mycket men det är ju inte så långt kvar nu som tur är =)

Ha en underbar fredagskväll allihopa, Kramisar =)

Temavecka: Torsdag - Jord

Hejsan, torsdag idag då och sjävklart är det dags för en ny temadag. Idag handalr det om jord och så här ser mina tolkningar ut =)

Torsdag: Jord
ofta föremål i keramik, kakel, porslin och tegel. Färgerna är jordtoner te.x. brunt, gult, orange, låga möbler, fyrkantiga former och inslag av stenar och berg.

image12

image14

image13

Dom här bilderna kommer ifrån min trädgård och se vad man kan hitta genom att ha ett tema och följa och sen bara ta kort på några saker. Jag tycker att den här temaveckan har varit rolig för det är kul att komma ut och fota lite granna. Så i morrn är det alltså sista dagen och jag har några alldeles speciella kort för det elementet =)

Just nu saknar jag min kompis Medlinn som för tillfället är i Tyskland =) jag hoppas att hon har det bra där nere och vad jag har hört så har hon 30 grader hur skönt är inte det ?  Men jag ska inte vara avundsjuk på henne för jag åker ju till Kreta nästa vecka och det ska bli väldigt skönt =) Mrn nu måste jag jobba vidare på mina läxor som ska vara inlämnade imorrn.
Ha en bra dag kramisar

Shopping i Lidköping

Hej igen =) som jag sa tidigare så har jag varit och shoppat loss med mamma i Lidköping idag. Det här var vad jag hittade under några timmar.

image11

Rosa lång T-shirt - Gina Tricot
Rutig stjorta           - B.young
Grå T-shirt              - Signal
Rosa klänning        - B.young
Vita tygskor             - Face

Det finns mycket bra saker i Lidköping måste jag säga så dit rekomenderar jag att åka om man vill hitta något roligare =)

Imorrn är det näst sista temadagen och den innehåller Jord  ses då, ha det så bra Kramisar! : ]

Temavecka: Onsdag - Eld

Hejsan =) hoppas ni har haft en bra dag för det har iallafall jag haft =) Har varit och shoppat i Lidköping med mammsen, alltid roligt att shoppa eller ja det är ju ännu roligare när man hittar något att köpa vilket jag gjorde lägger in ett inlägg om det senare men nu tillbaks till tredje dagen av temaveckan.

Onsdag: Eld
självklart omfattas ljus och eldstäder. Saker i röda toner och trekantiga former och även djursymboler räknas in.



Temavecka: Onsdag - Eld
image10

Tänd ett ljus för alla underbara minnen'

Temavecka: Tisdag - Trä

Dags för andra dagen av temaveckan som alltså tillhör trä  =)

Tisdag: Trä

Allt i trämaterial (skåp, spegel,), men också växter (blommor) och material i bomull och lin rektangulära former  och gröna och starkt blå färger



Temavecka: Tisdag - Trä
image7
image8


En tolkning från mig i träelementet första bilden kommer ifrån vårat fina äppelträd som nu har börjat blomma =)
På den andra bilden så kommer ett mycket fint skåp som mina föräldrar fick i 50 och 55 års present, pappas morbror har nämligen gjort det. Jag tyckte det var jättefint och passade till träelementet. Sista bilden kommer från vardagsrummet en fin och originell spegel =)

men nu ska jag åka med min kära kompis Felicia till Vänersborg och hitta på lite grejer =) ha det så bra så ses vi imorrn när tredje elementet-eld kommer.   : )

Temavecka: Måndag - Vatten

Jag har tagit del av  en temavecka som handlar om de fem elementen och kommer ifrån Ellasinspiration.blogg.se. Först ut är alltså vatten och i den här temaveckan har hon med kriterier som jag har fått med en del av. 

Vatten:
representeras av material som glas (som i fönster och glasbord), plast, speglar, mörka färger som svart och mörkblå, rörliga former och vatten i sig själv. Bilder på hav, fiskar, sjöar kan också stå för vattenelementet.
'


image1
image2
image3
image4

Vad passar inte bättre än klarblått vatten ifrån cypern till vattenelementet?
Dom två första bilderna kommer alltså ifrån cypern och jag tyckte dom passade perfekt i det första elementet.
Dom två sista bilderna kommer ifrån våran kära husvagn, visst är paret i sjömansdräkter söta?

Imorgon är det en ny temadag kolla då med :)

Ha en bra fortsatt dag =)

*Overdramatic*

image5


Välkomna till min nya blogg :D

Hejsan allesammans mitt namn är Caroline  och har startat den här bloggen, ska försöka skriva så mycket som möjligt och tänkte även inviga bloggen med en temavecka från Ellasinspiration.blogg.se, temaveckan handlar om de fem elementen och imorgon startar det med vatten så ifall ni också vill vara med så kan ni checka in hennes blogg för mer information :D
 ha en bra dag  pössar =)

RSS 2.0