Smarrigt recept!

Choklad pannacotta med annanas och pensionsfrukt!

(4-6 personer)

Ingredienser:

 

1 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
40 g socker
100 g Fazer Ögon Vit Choklad, hackad

1-2 st ananas, färsk
3 st passionsfrukter
4 msk socker
3 msk vatten

Gör så här:

 

Blötlägg gelatinbladet i minst 10 minuter. Koka upp grädde och socker, lös gelantinbladet i grädden och slå den över chokladen. Häll upp i portionsglas, kyl. Skala och skär ananasen i mindre bitar. Dela passionsfrukterna på mitten, skrapa ur kärnorna i en kastrull. Tillsätt socker och vatten och koka upp, mixa FÖRSIKTIGT med handmixer (köttet lossnar från kärnorna). Slå passionssockerlagen över ananasen och blanda, servera som tillbehör till pannacottan.


Receptet hittar du här bland andra smarriga goda recept med fazer ögon choklad.


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0